MARK
MARK Manager BBROOD is een mooi dynamisch bedrijf waar je met passie voor het bakkersvak een echt lekker brood kunt bakken.
THEO
THEO Bakker Helststraat BBROOD is uniek doordat we grensverleggend werken.
JAN
JAN Bakker Utrechtsestraat Mijn lievelingsbrood is meergranen: dat verveelt nooit.
NICO
NICO Bakker Zeilstraat Speltbrood heeft mijn voorkeur: lekker mals en vol van smaak.
SAID
SAID Bakker NDSM Mijn plezier in mijn werk komt voort uit de liefde voor mooi en heerlijk brood met de hand gemaakt. Elk brood heeft zijn ambachtelijke uitstraling.
MANON
MANON Gastvrouw Bos & Lommer Zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over ons product. Of dat nu in de winkel is, of via social media, events.. Ik ben trots op BBROOD en dat breng ik graag over!
JOSEFIEN
JOSEFIEN Gastvrouw NDSM Wat BBROOD uniek maakt zijn ten eerste de producten. Echt lekker en gezond brood met een eigen twist. Daarnaast wordt de eigenzinnigheid van BBROOD benadrukt door de uitstraling van de winkel.
SYLVIA
SYLVIA Gastvrouw Beethovenstraat BBROOD is ambachtelijk en nog echt een warme bakker met een lekkere lucht.
PASCAL
PASCAL Gastheer Zeilstraat Als bakker en verkoper heb ik nog niet met zo' n zuiver en lekker brood mogen werken. Het is zwaar en intensief handwerk en de bakkers verdienen alle lof om iedere dag weer die kwaliteit op tafel te krijgen.
RENEE
RENEE Oprichter De mensen die bij BBROOD werken en onze bedrijfscultuur die daardoor heerst maken BBROOD uniek. Met elkaar krijgen we het voor elkaar om élke dag weer écht lekker brood te verkopen!