- 
      
      
      
        
  
        Allinson100% volkoren tarwemeel - Biologische ingrediënten Compact, smeuïg brood met een milde smaak. Er zit veel water in het deeg van dit brood, dat geeft Allinson zijn kermerkende structuur. 
- 
      
      
      
        
  
        Spelt volkoren100% volkoren speltmeel - Biologische ingrediënten Stevig brood zonder zaden en pitten met een wat zuurdere smaak van 100% volkoren speltmeel. 
- 
      
      
      
        
  
        Pompoen90% volkoren speltmeel, 10% volkoren gerstmeel - Biologische ingrediënten Stevig, compact brood vol met pompoenpitten, gebroken rogge en lijnzaad. Het heeft een nootachtige en wat zuurdere smaak. 
- 
      
      
      
        
  
        Spelt (zonnepit)20% volkoren speltmeel, 80% speltbloem - Biologische ingrediënten Luchtig, iets zoetig speltbrood met een decoratie van zonnebloempitten of roggebloem. 
- 
      
      
      
        
  
        Boeren brood20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem - Biologische ingrediënten Luchtig brood met toegankelijk karakter, zacht van structuur. 
- 
      
      
      
        
        Meergranen15% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten Luchtig smaakvol brood met een zacht open kruim en een decoratie van maanzaad, lijnzaad en zonnebloempitten. 
- 
      
      
      
        
        Tarwe wit85 % tarwebloem, 10% tarwe volkoren, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten Stevig wit desem brood met een mix van wit en volkoren tarwe. 
- 
      
      
      
        
        Mais75% tarwebloem, 21% maisbloem, 4% roggebloem Luchtig witbrood met de zoete smaak van maïs. Gedecoreerd met mais. 
- 
      
      
      
        
        Noten vruchtenbrood70% tarwebloem, 30% roggebloem Een stevig tarwe rogge desem brood gevuld met dadels, vijgen, abrikozen, rozijnen, pompoenpitten, walnoten en hazelnoten. 
Allergenen
Meer weten over de specifieke ingrediënten of voedingswaarden van een product? Mail dan je vraag naar info@bbrood.nl of bekijk de allergenenlijst.
Desem
Al onze broden worden gemaakt op basis van zuurdesem. Ons desembrood krijgt ruim 2 dagen de tijd om zich te ontwikkelen. en dat proef je!
