• Allinson

    100% volkoren tarwemeel - Biologische ingrediënten

    Compact, smeuïg brood met een milde smaak. Er zit veel water in het deeg van dit brood, dat geeft Allinson zijn kermerkende structuur.

  • Spelt volkoren

    100% volkoren speltmeel - Biologische ingrediënten

    Stevig brood zonder zaden en pitten met een wat zuurdere smaak van 100% volkoren speltmeel.

  • Pompoen

    90% volkoren speltmeel, 10% volkoren gerstmeel - Biologische ingrediënten

    Stevig, compact brood vol met pompoenpitten, gebroken rogge en lijnzaad. Het heeft een nootachtige en wat zuurdere smaak.

  • Meerzaden

    25,5% volkoren tarwemeel, 74,5% tarwebloem - Biologische ingrediënten

    Luchtig tarwebrood vol zonnebloempitten, lupinegries en lijnzaad met een krokante korst met een decoratie van havervlokken, lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten.

  • Spelt (zonnepit)

    20% volkoren speltmeel, 80% speltbloem - Biologische ingrediënten

    Luchtig, iets zoetig speltbrood met een decoratie van zonnebloempitten of roggebloem.

  • Haverbrood

    90% tarwebloem, 5% tarwe volkoren, 5% roggebloem. Gemaakt met haver, honing en melk - Biologische ingrediënten

    Een licht en vezelrijk bruin brood gemaakt van een mix van haver geweekt in melk en een deeg van biologische tarwe met een beetje rogge. In dit deeg wordt ook wat honing toegevoegd.

  • Boeren brood

    20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem - Biologische ingrediënten

    Luchtig brood met toegankelijk karakter, zacht van structuur.

  • Meergranen

    15% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten

    Luchtig smaakvol brood met een zacht open kruim en een decoratie van maanzaad, lijnzaad en zonnebloempitten.

  • Tarwe wit

    85 % tarwebloem, 10% tarwe volkoren, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten

    Stevig wit desem brood met een mix van wit en volkoren tarwe.

  • Mais

    75% tarwebloem, 21% maisbloem, 4% roggebloem

    Luchtig witbrood met de zoete smaak van maïs. Gedecoreerd met mais.

  • Noten vruchtenbrood

    70% tarwebloem, 30% roggebloem

    Een stevig tarwe rogge desem brood gevuld met dadels, vijgen, abrikozen, rozijnen, pompoenpitten, walnoten en hazelnoten.

Allergenen

Meer weten over de specifieke ingrediënten of voedingswaarden van een product? Mail dan je vraag naar info@bbrood.nl of bekijk de allergenenlijst.

Desem

Al onze broden worden gemaakt op basis van zuurdesem. Ons desembrood krijgt ruim 2 dagen de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. en dat proef je!